Wastafelkraan

Bent u opzoek naar wastafelkranen voor uw wastafel? Bij Sanitopper bestelt u voordelig uit ons zeer uitgebreide assortiment wastafelkranen, badkranen, regendouches, decoratie en de nodige accessoires! Mocht u tijdens uw keuze er niet uitkomen aarzel dan niet en neem direct contact met ons op! Dit kan via onze live chat, via de mail of het contact formulier. De badkamer moet een plek zijn om prettig je dag te beginnen of juist ontspannen te eindigen. Kwaliteit boven kwantiteit dat is waar Sanitopper voor staat!

Gratis geleverd in Nederland en België bij een bestelling boven de 300 euro.


Wastafelkraan

Wastafelkraan

Is uw badkamer inmiddels aan vernieuwing toe, bent u al begonnen aan de verbouwing en bent u druk op zoek naar nieuwe wastafelkraan, trendy items die de badkamer de look geven die u in uw hoofd heeft? Hoewel er genoeg mogelijkheden zijn wat betreft wastafelkranen, is de kans groot dat er niet iets bij zit waar uw hart sneller van gaat kloppen. De badkamer is behalve functioneel, ook een ruimte waarin ontspant moet worden. In een functionele, trendy en comfortabele badkamer kan de dag zowel goed beginnen, als goed eindigen. Functionele badkamermeubels en accessoires voldoen natuurlijk prima, maar het kan wel wat meer gebruiken dan functionaliteit alleen. 

Ons aanbod van wastafelkranen

Een badkamer die er goed uitziet en helemaal naar het zin is, is een feestje om te gebruiken. Sanitopper heeft niet alleen de allerbeste service, maar ook het grootste en breedste assortiment wat betreft badkameronderdelen en accessoires. Ons assortiment aan accessoires voor de badkamer bied verschillende mogelijkheden die voor iedere badkamer geschikt zullen zijn. Zo bestaat ons uitgebreide assortiment uit verschillende soorten wastafelkranen, badkranen, regendouches, badkamerdecoratie en andere accessoires. De wastafelkranen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en looks. Behalve de traditionele badkamerkranen waar helemaal niets mis mee is, is het ook mogelijk om eens lekker uit te pakken en buiten de comfortzone te treden.

Functioneel en makkelijk in gebruik

Doordat er alleen al binnen de wastafelkranen zoveel verschillende mogelijkheden zijn, zal er altijd wel iets voor u bij zitten wat bij u en bij uw badkamer aansluit. Niet alleen moet een kraan functioneel en makkelijk in gebruik zijn, ook wat betreft de uitstraling moet het volledig naar het zin zijn. De kraan kan de badkamer maken of breken. Behalve de verschillende designs staan ook de kleuren bij ons centraal. Ook hierin is er van alles mogelijk. Behalve de kleur RVS is er ook ruime keuze uit wastafelkranen in de kleur mat zwart. Op dit moment is mat zwart een populaire en veel terugkomende kleur in de badkamers van nu. 

Onze wastafelkranen zijn allemaal beschermd met een speciale beschermlaag. Dat geld voor zowel voor de binnen- als voor de buitenkant van de kraan. Ook na intensief gebruik blijft de kraan er als nieuw uitzien en zullen de beschadigingen minimaal zijn. Bent u op dit moment nog aan het twijfelen over een dergelijke kraan in uw eigen badkamer of heeft u wat vragen rondom het plaatsen van de kraan? Dat is geen enkel probleem bij ons. Neem dan vooral contact met ons op via de chat, e-mail of via het contactformulier. Samen bespreken we de mogelijkheden en is uw nieuwe badkamer sneller gerealiseerd dan u van tevoren dacht.

 

Veel verschillende wastafelkranen verkrijgbaar in alle mogelijke vormen en maten

Behalve mat zwart, zijn er ook genoeg wastafelkranen die in andere kleuren verkrijgbaar zijn

Door het ruime assortiment van Sanitopper zit er altijd een kraan bij die bij u en bij uw badkamer past

De goede service van Sanitopper staat voorop

Sanitopper kiest altijd kwaliteit. Zowel voor u als klant als voor de badkamermeubels en accessoires

Voor 15:00 besteld?

Volgende dag al in huis!

Ruim assortiment

Altijd keuze!

Wij verzenden naar

Nederland en België

Makkelijk retouren

Retourtermijn van 21 werkdagen