Laagste prijs garantie!      Uitstekende service         Ruim assortiment          Verzending naar Nederland en België!

Vrijstaande badkraan

 

Wilt u uw badkamer opnieuw inrichten of renoveren met een bijzonder design en een scherpe prijs? Bij Sanitopper bestelt u voordelig uit ons zeer uitgebreide assortiment wastafelkranen, vrijstaande badkraan, regendouches, decoratie en de nodige accessoires! Mocht u tijdens uw keuze er niet uitkomen aarzel dan niet en neem direct contact met ons op! Dit kan via onze live chat, via de mail of het contact formulier. De badkamer moet een plek zijn om prettig je dag te beginnen of juist ontspannen te eindigen. Kwaliteit boven kwantiteit dat is waar Sanitopper voor staat!

Bezorgkosten

Gratis geleverd in Nederland bij een bestelling boven de 300 euro.

Toont alle 7 resultaten

Kiezen voor een vrijstaande badkraan

Wil je graag jouw badkamer van een prachtige make-over voorzien? Of wil je mogelijk een compleet nieuwe badkamer in gaan richten? In beide gevallen is het interessant om eens naar een badkraan te kijken. Een losse badkraan is eigenlijk één van de modernste attributen voor in een badkamer. Het is dan ook geen kraan die je in een authentieke badkamer tegenkomt, maar juist wel in een moderne badkamer. Gaat jouw voorkeur ook uit naar een moderne badkamer? Dan is het zéker interessant om dit artikel even door te nemen; in dit artikel kun je kennis maken met vrijstaande badkranen.

Wat is een vrijstaande badkraan?

Een vrijstaande badkraan is een eyecatcher, is onwijs handig en is uniek te noemen. Het is namelijk een kraan die je naast jouw bad kunt zetten en waarmee je jouw bad kunt vullen. Normaal gesproken bevindt de badkraan zich op of aan het bad, maar dat is bij de losstaande badkranen dus niet het geval. Begrijp je niet helemaal wat een losstaande badkraan nou precies is? Dan raden wij je aan om even de foto’s in dit artikel te bekijken. Aan de hand van deze foto’s krijg je eigenlijk direct een duidelijke indruk van datgene wat een vrijstaande badkraan nou precies is.

Waarom voor een vrijstaande badkraan kiezen?

Is het de hoogste tijd om de badkamer in jouw woning opnieuw in te gaan richten? Dan is het om meerdere redenen interessant om voor één van de vrijstaande badkranen te kiezen. De belangrijkste voordelen hebben we op een rijtje gezet:

  • Een vrijstaande badkraan past perfect bij een vrijstaand bad; je vangt hiermee eigenlijk twee vliegen in een klap.
  • Een vrijstaande badkraan staat prachtig; het is een uitgesproken kraan waarmee je echt een statement in jouw badkamer weet te maken. Bovendien is het een kraan die direct de aandacht weet te trekken.
  • Je hebt de keus uit meerdere vrijstaande badkranen; door het relatief uitgebreide aanbod kun je dus altijd een perfecte kraan voor in jouw badkamer vinden.
  • Je kunt de kraan makkelijk bedienen; door de plaatsing en vorm kun je de badkraan op meerdere manieren makkelijk bedienen. Zittend vanuit jouw bed kun je de kraan bedienen, maar ook staand naast het bad.
  • Je kunt je in bad nergens meer aan stoten; heb je wel eens je knie of been tegen de badkraan aangestoten? Dan weet je ongetwijfeld dat dit vrij veel pijn doet. Met de losstaande badkranen heb je hier gelukkig geen last meer van!

Voor 15:00 besteld?

Volgende dag al in huis!

Ruim assortiment

Altijd keuze!

Wij verzenden naar

Nederland en België

Makkelijk retouren

Retourtermijn van 21 werkdagen

Shopping cart close