Regendouche set

 
Wilt u uw douche opnieuw inrichten of renoveren met een bijzonder design en een scherpe prijs? Bij Sanitopper bestelt u voordelig uit ons zeer uitgebreide assortiment wastafelkranen, badkranen, regendouche set, decoratie en de nodige accessoires! Mocht u tijdens uw keuze er niet uitkomen aarzel dan niet en neem direct contact met ons op! Dit kan via onze live chat, via de mail of het contact formulier. De badkamer moet een plek zijn om prettig je dag te beginnen of juist ontspannen te eindigen. Kwaliteit boven kwantiteit dat is waar Sanitopper voor staat!

Gratis geleverd in Nederland en België bij een bestelling boven de 300 euro.

Regendouche set

Regendouche set

De dag ontspannen afsluiten of op een rustige manier wakker worden? Voor de meeste mensen is douchen hét momentje van de dag. Door de warmte raak je ontspannen en kun je er weer even tegenaan. Om de dag zo goed mogelijk te kunnen beginnen of af te kunnen sluiten, is het essentieel om gebruik te kunnen maken van een functionele regendouche set die goed werkt. Niet alleen een douche niet functioneel is, maar ook een trendy verschijning is. Is jouw douche inmiddels toe aan een renovatie en ben jij op zoek naar iets vernieuwends? De regendouche is je vast niet ontgaan. Hoewel de douche inmiddels in veel badkamers terug te vinden is, blijft het een populair product en zul je na gebruik nooit meer terug willen naar de traditionele variant van de douche. Dat er aan een regendouche set veel voordelen zitten waar jij optimaal van kunt profiteren, dat is een ding dat zeker is.

Regendouche set voor optimale ontspanning

Om te beginnen hangt een regendouche niet aan een stang zoals je dat gewend bent, maar de kop hangt helemaal boven je. Met andere woorden hangt de douchekop waaruit het water komt, helemaal aan het plafond. Hierdoor word dus een échte regenbui nagebootst en heeft de regendouche set voornamelijk zijn naam daaraan te danken. Het word tenslotte niet voor niks zo genoemd. Het voordeel van dat de douche letterlijk boven je hoofd hangt aan het plafond, is vooral dat het lichaam het meeste water opvangt tijdens het nemen van een douche. De traditionele douchekoppen hebben dat voordeel niet en dat maakt de regendouche set ook zo populair en gewild. Doordat het lichaam het meeste warme water opvangt, is optimale ontspanning en rust het gevolg.

Kwaliteit boven kwantiteit!

Sanitopper heeft de beste kwaliteit aan regendouches. De douchekoppen kunnen in verschillende vormen en in verschillende kleuren aangeschaft worden. Van ronde koppen tot aan vierkante koppen. Op dit moment is de meest trendy kleur mat zwart, maar uiteraard kan er ook een andere kleur besteld worden. Het is maar net wat jij wil en wat bij jouw badkamer aansluit. Bij Sanitopper staat kwaliteit boven kwantiteit. Dat betekent dat zowel de badkamer accessoires, meubels als douches komen in de beste kwaliteit. Zit jij op dit moment nog met vragen rondom de regendouche, over de montage hiervan of vraag jij je af of deze in jouw badkamer past? Met al die vragen kun jij bij ons terecht. Hiervoor kun je namelijk contact met ons opnemen, waarna wij jou zo mogelijk proberen te helpen. 

Contact opnemen kun je op verschillende manieren doen. Namelijk door te bellen, door een mailtje te sturen, gebruik te maken van de live chat of door het contactformulier in te vullen. Hierna proberen we jou zo goed mogelijk en zo snel mogelijk te helpen. Niet alleen staat de kwaliteit van de producten voor ons bovenaan, dat geld ook voor de service. Wij doen dan ook ons uiterste best om deze service zo hoog mogelijk te houden.

 

✓ Het meeste water vang je op, in plaats van dat het naast je valt

✓ Verkrijgbaar in verschillende uitvoering

✓ Trendy kleuren

✓ Krachtige waterstralen 

Voor 15:00 besteld?

Volgende dag al in huis!

Ruim assortiment

Altijd keuze!

Wij verzenden naar

Nederland en België

Makkelijk retouren

Retourtermijn van 21 werkdagen