Keukenkraan

Wilt u uw keuken opnieuw inrichten of renoveren met een bijzonder design en een scherpe prijs? Bij Sanitopper bestelt u voordelig uit ons zeer uitgebreide assortiment wastafelkranen, keukenkraan, badkranen, regendouches, decoratie en de nodige accessoires! Mocht u tijdens uw keuze er niet uitkomen aarzel dan niet en neem direct contact met ons op! Dit kan via onze live chat, via de mail of het contact formulier. De keuken moet een plek zijn om prettig je dag te beginnen of juist ontspannen te eindigen. Kwaliteit boven kwantiteit dat is waar Sanitopper goed in is.

Gratis geleverd in Nederland en België bij een bestelling boven de 300 euro.

Keukenkraan

Keukenkraan

Is de keuken inmiddels toe aan een renovatie en ben je in het kader daarvan op zoek naar nieuwe accessoires die passen bij die renovatie? Door alleen al de keukenkraan te vervangen krijgt de gehele ruimte al een vernieuwende update. Door te kiezen voor één van onze keukenkranen ben je niet alleen verzekerd van een goedwerkende kraan, maar ook van een keukenkraan die als eyecatcher kan dienen. Wie wil dat nu niet? Dagelijks word er veel tijd doorgebracht in de keuken. Behalve voor het functionele en het dagelijks leven, is de keuken in veel huishoudens ook een plek voor samenkomen en voor ontspanning, na een lange dag op het werk of aan de studie. De dag wordt er begonnen tijdens het ontbijt, en vervolgens ook weer geëindigd tijdens het diner.

Functioneel en handig in gebruik

Door de vele aantal uren die in de keuken doorgebracht worden, is een ruimte die helemaal naar je zin is nog veel essentiëler dan ooit tevoren. Het laatste wat je tenslotte wilt, is tijd doorbrengen in een keuken die niet naar het zin is. Sanitopper komt jou daarin te tegemoet door de beste keukenaccessoires aan te bieden. En dat van de allerbeste kwaliteit. Je zou het wellicht niet meteen zeggen, maar een keukenkraan kan hét accessoire zijn dat een leuke update geeft aan de gehele ruimte. Vanzelfsprekend is het de bedoeling dat een keukenkraan functioneel en handig in gebruik is, maar wie zegt dat deze alleen functioneel moet zijn? Ook functionele keuken accessoires mogen tenslotte naar het zin gemaakt worden.

Populaire kleur: mat zwart

De traditionele keukenkranen, die zul je inmiddels wel kennen. De zilveren kleur en de ronde vorm. Uiteraard is daar helemaal niks mis mee, maar deze kunnen best een verbetering gebruiken. Sanitopper probeert in dat opzicht wel iets vernieuwender te zijn en heeft voor jou meerdere soorten keukenkranen in het assortiment. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is er. Zo zijn er niet alleen verschillende vormen waaruit gekozen kan worden, maar ook verschillende kleuren en maten. Naast de traditionele kleur zilver, is ook de populaire kleur mat zwart bij ons van de partij en in verschillende vormen mogelijk.

Kwaliteit boven kwantiteit!

De kans dat jouw ideale keukenkraan er tussen staat, is dus vrij groot. Ook als je liever voor oud en vertrouwd gaat, kan Sanitopper jou helpen aan een keukenkraan die past bij jouw wensen en bij jouw keuken. Lukt het door de vele mogelijkheden niet om een keuze te maken of twijfel je welke keukenkraan het beste bij jouw keuken aansluit? Dat kunnen wij goed begrijpen. Tenslotte is er genoeg om uit te kiezen. Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Contact opnemen kan bij ons op verschillende manieren. Chat met ons via de live chat, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Sanitopper bied niet alleen de beste service, maar bied ook kwaliteit boven kwantiteit.

 

De keukenkranen komen in verschillende vormen

Meerdere kleuren waaruit gekozen kan worden

Keukenkranen van de allerbeste kwaliteit

Verzending naar zowel Nederland als naar België

De beste en snelste service

Voor 15:00 besteld?

Volgende dag al in huis!

Ruim assortiment

Altijd keuze!

Wij verzenden naar

Nederland en België

Makkelijk retouren

Retourtermijn van 21 werkdagen