Geef je badkamer een moderne look met mat zwart

Is jouw badkamer toe aan een verbouwing of weet jij nog niet zo goed wat jij met je badkamer wilt gaan doen? Er is ook wel een behoorlijke keuze op het gebied van badkamers en ook mat zwart badkamer accessoires. Misschien hoef jij wel helemaal niet te breken in je badkamer, want met de leukste accessoires en een likje verf kun je tegenwoordig ook je badkamer een hele nieuwe uitstraling geven. Ben jij ook zo dol op mat zwart dan is deze blog echt iets voor jou! Lees, daarom snel verder want wij gaan je er alles over vertellen.

Je badkamer pimpen

Je zult denken dat het een hele klus is je badkamer te pimpen, maar niets is minder waar. Je kunt tegenwoordig namelijk heel eenvoudig je badkamer pimpen, daarnaast hoeft het helemaal niet veel te gaan kosten. Waarom zul je dan kiezen voor een hele badkamer renovatie, waarbij je ook nog eens weken in de troep moet zitten. Dat laatste is misschien ook wel de reden, waarom we steeds vaker kiezen voor mat zwart badkamer accessoires. Wat kun jij allemaal voor mat zwart badkamer accessoires gebruiken in jouw badkamer en waarom kiezen we hier eigenlijk voor?

Waarom kiezen we voor mat zwart?

Om te beginnen is mat zwart echt heel erg stijlvol en het geeft je badkamer al heel snel een rustige en moderne uitstraling. Daarnaast is het niet de bedoeling dat het allemaal gemaakt is van hoogglans, omdat je met mat zwart een net wat zachtere uitstraling creëert. Welke mat zwart badkamer accessoires kun jij allemaal kiezen voor je badkamer? Dat zijn er een hele hoop, maar let wel op dat deze in de regel net iets duurder uit kunnen pakken dan de witte varianten.

Badkamer accessoires modern

Mat zwart badkamer accessoires, waar kun je aandenken? Je kunt natuurlijk denken aan een prullenbakje, maar wat dacht je van een closetrolhouder of een leuke mengkraan. Er zijn vandaag de dag zelfs spiegels en badkamermeubelen te koop met mooie mat zwarte accenten. Je kunt je tegels zelf pimpen met een kleurtje mocht je dit willen, hoewel je dan wel goed dient op te letten. Voor de muren en de vloeren zou je een beton cire kunnen gebruiken, het grote voordeel hiervan is dat de muren en vloeren dan direct waterdicht zijn. Dit wordt overigens ook bijna altijd gebruikt in een vochtige ruimte.

Verlichting in je badkamer

Heb jij nu wat lichtere muren dan kan het enorm leuk zijn je verlichting hier in stijl op aan te passen. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten verlichting te koop voor in de badkamer, zelfs in de kleur mat zwart. De verlichting in je badkamer spreekt, wanneer je deze aan doet. De vormen en de kleur van het licht spelen dan ook een belangrijke rol. De mogelijkheden zijn eindeloos te noemen, maar het is maar net wat jij echt helemaal te gek vindt. Wat past bij jou, maar wel net zo belangrijk wat past in jouw badkamer?