Een industriële badkamer. Wat mag er niet in missen?

Een industriële stijl is en blijft wel heel erg mooi, maar durf jij dit door te laten lopen in je badkamer? Het is misschien een beetje gedurfd, maar aan de andere kant is het echt helemaal van deze tijd. Je kunt zo ontzettend veel doen op het gebied van de industriële stijl, waardoor je de bomen door het bos soms niet meer zit. Badkamer accessoires industrieel, maar wat mag je echt niet missen als je deze wilt gaan toepassen in jouw badkamer? Wij leggen graag uit wat jij kunt doen met badkamer accessoires industrieel en wat er absoluut niet mag ontbreken.

Wat houdt een industriële badkamer in?

Je hebt er vast wel vaker van gehoord en misschien heb jezelf wel een woonkamer in industriële stijl. Een industriële badkamer wil eigenlijk zeggen dat je met zwart tinten en hout tinten aan de slag gaat. Het zwart komt meestal terug in metalen, let wel op dat deze metalen dan tegen vocht kunnen. Mocht dit laatste niet het geval zijn dan kan er roestvorming ontstaan en dat moet je eigenlijk niet willen in je badkamer. Wat pas je toe in een industriële badkamer en welke badkamer accessoires industrieel mogen er niet ontbreken.

Wat mag er niet ontbreken?

Om te beginnen mogen zwarttinten echt niet ontbreken, maar badkamer accessoires industrieel zijn er in wel heel veel verschillende soorten. Een handdoekenrek in het zwart mag eigenlijk niet ontbreken, want hier kun je je handdoeken op een mooie manier in opbergen. Een houten plank mag ook zeker niet ontbreken, omdat je hier allerlei spullen zoals shampoo op kunt zetten.

Industriële verlichting

Op het gebied van verlichting is de markt behoorlijk, ook geldt dit voor industriële verlichting. Je kunt kiezen voor hele gave zwarte verlichting, maar een metalen lamp met een coating kan ook een prima keuze zijn. Door de zwarte tinten te combineren, kun jij op een zeer eenvoudige manier een geweldige sfeer maken in je badkamer. De verlichting zegt overigens best veel, daarom is het verstandig geen felle verlichting te kiezen. Wist je dat er hele mooie mogelijkheden zijn als het gaat om de fitting, want deze zijn tegenwoordig te koop met mooie vormen binnenin de lamp.

Douche en badkamer kraan

Als je echt iets unieks in je badkamer wilt, dan zou je kunnen kiezen voor een zwarte mengkraan in combinatie met een zwarte douchekop. Dit maakt je badkamer namelijk helemaal compleet en zal net dat beetje extra geven. De zwarte douchesets en kranen, zijn in verhouding misschien wel iets duurder. Hoewel deze eigenlijk niet kan ontbreken in je badkamer. Wist je dat ze in het vierkant te koop zijn, maar ook in rond, groot en klein. Zelfs als je dol bent op een stortdouche dan zijn er genoeg mogelijkheden. Heb jij een toilet in je badkamer, dan zou je ook nog kunnen gaan voor een zwart toilet om je badkamer helemaal een industriële look te geven. Weet jij al welke badkamer accessoires industrieel jij gaat kiezen voor in jouw badkamer?